Sitemizden Yararlanmak İçin Üye Olunuz !!!
Pozitif Seyir



 
AnasayfaİletişimTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Dr. Ahmet Maranki�nin tavsiyesi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hsn25
™Pozitif Seyir™
™Pozitif Seyir™



Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok

Kayıt tarihi : 11/08/10

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 460

<b>Nerden</b> Nerden : istanbul

<b>Yaş</b> Yaş : 25

Cinsiyet : Erkek
Ruh Halim : Komik

Tuttuğu Takım : FenerBahçeli


MesajKonu: Dr. Ahmet Maranki�nin tavsiyesi   C.tesi Ağus. 14, 2010 11:35 am



Dr. Ahmet Maranki�nin tavsiye ettiği bitkisel formüller ile
hem sağlıklı kilo verebilir hem de vücut direncinizi arttırabilirsiniz.

Formül 1:
30 gram mısır püskülü, 30 gram arpa ve 30 gram ayrık kökü bitkisi 1 litre suya eklenir.
10 dakika kaynadıktan sonra süzülerek soğumaya bırakılır. Günde 3 � 4 bardak içilir.

Formül 2 :
8 � 10 gram kadar ufalanmış aslan pençesi bir bardak kaynar suya eklenir,
10 dakika demlenmesi beklendikten sonra içilir.
Günde 3 � 4 bardak tüketilmesinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Formül 3 :
1 avuç ince kıyılmış maydanoz 4 bardak suya eklenir.
Kısık ateşte yaklaşık yarım saat kaynatıldıktan sonra dinlenmeye bırakılır.
Soğuduktan sonra gün içerisinde aralıklarla içilir.

Formül 4 :
200 gram melek otu kökü, 200 gram rezene ve 200 gram kimyon toz haline getirilerek karıştırılır.
Her gün 1 kaşık yenir.

Formül 5 :
Bir kaşık funda bir fincan kaynar suya eklenerek 10 dakika demlendirilir. Günde 3 bardak içilir.

Formül 6 :
3 adet limon, bir adet portakal yarım litre suya koyulup kaynatılır.
İçerisine 2 kaşık bal eklenir, 5 dakika kaynatılır ve günde 3-4 bardak içilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Dr. Ahmet Maranki�nin tavsiyesi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Vefaat edenler
» Ehli Kitapla(Yahudi - Hristyan) Amentüde İttifakımız Varmı?

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Adım Adım Sağlık :: Diyet - Sağlıklı Beslenme-
Buraya geçin: